Csabai Alexandra

2022.01.08. 10:00

Élete egyik legjobb döntése volt a Tündérszépek szépségverseny

A szolnoki Csabai Alexandra egészen a döntőig menetelt tavalyi versenyünkön.

Szoljon.hu

Beküldött fotó

– A mai napig úgy gondolom, az eddigi legjobb döntéseim közé tartozik az, hogy tavaly jelentkeztem a Tündérszépek szépségversenyre – kezdte Csabai Alexandra. – Aki mer, az nyer alapon indultam el a versenyen és a szakmai zsűri döntése alapján a döntőig meneteltem, amit tavaly februárban nem is gondoltam volna – árulta el a szolnoki szépség. 

Mint elmondta, a felkészítőtáborban rengeteg tapasztalatot szerzett és ami számára a legfontosabb, számos baráttal gazdagodott, akikkel azóta is nagyon jó kapcsolatot ápol.

Közös programokat, közös fotózásokat szervezünk a közeljövőben

– tette hozzá.

– Teljesen megváltozott a gondolkodásom saját magammal kapcsolatban, természetesen pozitív irányba. Megtanultam szeretni önmagamat, úgy ahogy vagyok. Ez sokat javított kiegyensúlyozottságomon, amit a környezetem is észrevett már. 

Alexandra a felkészítőtáborban nem csak tapasztalatokat, hanem barátokat is szerzett Fotó: Bóka Balázs

Köszönettel tartozom a szervezőknek és a stáb összes tagjának a felejthetetlen élményekért

– mondta.

– Őszintén biztatok minden lányt, hogy próbálják ki magukat ezen a vonalon is, hiszen semmi veszítenivalójuk nincs.

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!