XIV. Szakma Sztár Fesztivál

2023.05.10. 10:30

Érmekkel tértek haza az országos szakmai versenyről a szolnoki diákok

Kiváló eredményekkel tértek haza a Szolnoki Szakképzési Centrum tanulói az XIV. Szakma Sztár Fesztiválról.

Köllő J.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tizenhatodik alkalommal szervezte meg az országos szakmai versenyek döntőit a Szakma Sztár Fesztivál keretében Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban. A fesztiválon 72 mesterség 22 szakmacsoportjában versengtek a fiatal szakemberek a dobogós helyezésekért.

A Szakma Sztár Fesztivál honlapján elérhető eredménysor alapján a Szolnoki Szakképzési Centrum szakképző intézményeiben tanuló diákok kiváló eredményeket értek el a döntőkben.

Szabó János Kevin (hegesztő) első, Kovács János István (központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő) harmadik, Nagy István Bendegúz (jegyvizsgáló) harmadik, Balogh Bálint István (vasútforgalmi szolgálattevő) első, Sándor Gábor (gépész technikus) harmadik, Bihari Bence (informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikus) második, Katona Attila (vegyész technikus – általános laboráns szakmairány) pedig ötödik helyezést ért el a megmérettetésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!