Még mindig lehet jelentkezni!

2024.04.05. 17:25

Tündérszépek: elképesztő gyöngyszemek érkeztek a fotózásra – videóval

Újabb pörgős napon van túl a Tündérszépek jászkunsági stábja. Kummer-Gál Kata szolnoki stúdiójába négy jelentkező is érkezett fotózásra csütörtökön. Töltötték a papírokat, újabb és újabb szettekbe öltöztek, majd követték az utasításokat, hogy a legmegfelelőbb pózokat találjuk meg nekik. A jó hangulat most sem maradt el.

Pakainé Pusztai Nóra

Egymásnak adták a kilincset a fotózásra érkező Tündérszépek. Égett a stáb keze alatt a munka, a jó hangulat ismét garantált volt.

tündérszépek, fotózás, moldován alexandra
A stáb a csütörtöki fotózáson is mindenben segítette a Tündérszépeket, Moldován Alexandra volt az egyik modellünk
Fotó: Szoljon.hu

Moldován Alexandra magabiztosan lépett be Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójába. Táskája különböző szetteket rejtett, elegánsnak egy nadrágkosztümöt választott, zakója számos újabb és újabb beállításhoz adott ötletet. Reggel a szempillásnál kezdett, hogy a lehető legjobb formáját mutassa a felvételeken. Sőt még az edzőtermi edzést sem hagyta ki a napokban.

– Gyerekkoromban az unokatesóm fotózott, szívesen állok a fényképezőgép elé, örülnék, ha később akár modellkedéssel foglalkozhatnék, ezért is jelentkeztem – mondta a fiatal lány, miközben készült a sminkje.

Az Instagramon találkozott a Tündérszépek szépségverseny felhívásával, nem sokáig habozott, feltöltötte a kért képeket és jelentkezett. 

Feszült voltam, amikor jöttem, de könnyen feloldódtam a fotózás során, nagyon jól éreztem magam. Komorabb légkörre számítottam, de sokat nevettem

– mondta a délelőtt végén.

tündérszépek, fotózás, moldován alexandra
A fotózás minden pillanatát megörökítettük
Fotó: Szoljon.hu

Jó ez a csapat – erősítette meg Baktai Cintia édesanyja, aki lányát kísérte el a fotózásra. A rádióban hallották a Tündérszépek szépségverseny hirdetését. A fiatal, kenderesi lányról korábban már készült néhány sorozat, eredetileg azokkal nevezett, ám mi mégis úgy döntöttünk, hogy behívjuk fotózásra. Elmondása szerint jól érezte magát, nagyon örül, hogy lehetőséget kapott a pózolásra Kummer-Gál Kata stúdiójában.

Izgultam, pedig nem kellett volna

– mondta Cintia.

Még várjuk a jelentkezéseket!

A Tündérszépek szépségversenyt februárban hirdette meg az Új Néplap és a Szoljon.hu. Olyan 18 és 35 év közöttiek jelentkezését várjuk április 21-ig, akik Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élnek, vagy ott tanulnak. A regionális forduló április 8-án kezdődik, bemutatkoznak azok a lányok, akik eddigi fotózásainkon részt vettek.

Ha kedvet kaptok, még jelentkezhettek az adatlap kitöltésével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!