Rajzpályázat

2024.01.10. 12:00

Februárban kiderül, hogy is néz ki pontosan a hamisítatlan Jász-Malac

Február elsejéig várják az ötletes alkotásokat a rajzpályázatra.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shuttertsock.com

Február 9-10-én rendezik meg a VII. Jász Kolbásztöltő Fesztivált Jászberényben, a JP Arénában. A rendezvényhez kapcsolódva gyermekrajz pályázatot hirdettek a szervezők. A feladat nagyon ötletes és kreatív, az alkotóknak a Jász-Malac karakterét kell megtervezni. Arra biztatják a gyerekeket, hogy engedjék szabadon fantáziájukat és tervezzenek a malacnak ruhát, kiegészítőt, öltöztessék fel, adjanak neki nevet és írjanak egy történetet, hozzák helyzetbe a Jász-Malacot. 

Négy korcsoportban (általános iskola 1-2. osztály, 3-4. osztály, 5-6. osztály, 7-8. osztály) várják az alkotásokat február 1-ig. Az alkotás maximum A3-as méretben, szabadon választott technikával készülhet, lehet rajz, festmény, montázs, vegyes technika, de akár számítógépes grafika is. A pályaműveket január 22. és február 1. között személyesen lehet leadni Jászberényben, az Amorpha Pólóműhelyben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!