EZ TÖRTÉNT VASÁRNAP

2018.01.29. 15:24

Négy balesethez is vonultak megyénk tűzoltói

Több balesethez is vonultak a megye tűzoltói a hét utolsó napján.

Forrás: Antal István Tiszafüredi HTP

Árokba sodródott egy személyautó Jászberény és Pusztamonostor között vasárnap kora hajnalban. Az autó vezetője el tudta hagyni a járművet. A személyautót a jászberényi hivatásos tűzoltók vontatták ki az árokból.

Két jármű ütközött a 4-es út kenderesi szakaszánál vasárnap délelőtt. Az egyik jármű, egy utánfutós kisbusz, hat embert szállított, a másik személyautóban egy ember utazott. A kisújszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd levontattak az úttestről.

Két autó ütközött frontálisan Szolnok-Szandaszőlősön, a 442-es úton vasárnap délelőtt. Egy ember megsérült, őt a mentők látták el. A műszaki mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végezték, áramtalanították az autókat.

Két autó ütközött Poroszlónál, a 33-as út 29-es kilométerszelvényénél vasárnap délután. A műszaki mentést a tiszafüredi hivatásos tűzoltók végezték, segítségükkel a járműveket autómentő szállította el – közölte az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelem.

Forrás: Antal István Tiszafüredi HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában