FRISSÍTVE/BALESET

2018.05.12. 09:16

Hármas karambol történt Kunszentnél, öten megsérültek

Három személygépkocsi ütközött Kunszentmárton külterületén, a 44-es számú főút 47. kilométerszelvényében szombaton reggel.

Közúti közlekedési baleset történt május 12-én, reggel fél 9 körül Kunszentmárton külterületén, a 44-es számú főút 47. kilométerszelvényében, ahol három személygépkocsi ütközött – tudtuk meg a megyei rendőrség sajtóügyeletétől.

A helyszínre riasztott kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat Tiszakürt felől a 4633-as számú út, Kunszentmárton felől a 442. számú főút, Tiszaföldvár irányába terelik.

FRISS – 10:50

A megyei rendőrség információi szerint egy kunszentmártoni férfi közlekedett a 44-es számú főúton Kunszentmárton irányából Kecskemét felé az általa vezetett gépjárművel, amikor a 4511-es számú útra akart balra kanyarodni, ezért lassított és megállt.

Ezt a mögötte haladó jármű sofőrje későn észlelte és hátulról a várakozó autónak ütközött, melyet átlökött a szemközti sávba, egy szabályosan közlekedő személygépkocsi elé.

A balesetben – az elsődleges orvosi adatok alapján – öt személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában