halálos baleset/ frissítve

2018.11.21. 06:16

Teherautónak ütközött egy személyautó a 4-esen, egy ember meghalt

A baleset a 4-es főút 160. kilométerszelvényében, Karcag és Kisújszállás között történt.

Szoljon.hu

Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Friss – 10 óra 16 perc:

A műszaki mentés és a baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Előzmény:

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. november 21-én hajnali 3 óra után Karcag külterületén, a 4-es számú főút 160. kilométerszelvényében – tudta meg hírportálunk a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy teherautó vezetőfülkéje gyulladt ki hajnalban, a jármű vezetője azonnal lehúzódott és megállt az úttest szélén. A mögötte érkező gépkocsi vezetője azonban nem vette észre az előtte megálló teherautót és hátulról nekiütközött, majd az út melletti árokba csapódott. A gépkocsiban öten utaztak. A jobb első ülésén utazó személy a helyszínen életét vesztette, további két személy megsérült.

A helyszínre riasztott karcagi és kisújszállási tűzoltók az elhunyt személyt feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították a roncsból, a tehergépkocsi vezetőfülkéjét pedig egy vízsugárral eloltották – közölte a baleset részleteit a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság.

Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság
Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A főút forgalmát Karcag irányából a Kisújszállási úton át, míg Kisújszállás irányból a 34103-as számú bekötő úton át terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában