kék hírek

2019.02.12. 09:40

Elsőbbségi szabályok be nem tartása okozott több balesetet hétfőn

Mindegyik balesetben történt személyi sérülés.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Szajol belterületén 2019. február 11-én kora reggel történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset. A személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő gépjárműnek és összeütköztek. A részes gépkocsi az árokba borult.

Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

Jászapáti belterületén a reggeli órákban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogosnak és elsodorta, este pedig Túrkeve belterületén következett be baleset. Itt egy személygépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő kerékpárosnak és elütötte – tájékoztatta hírportálunkat az eseményekről Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

Az elmúlt napon bekövetkezett balesetek legfőbb oka az elsőbbségi szabályok megsértése volt. Kérjük, vezessenek figyelmesen! Az útkereszteződésekbe történő behajtáskor se hagyják figyelmen kívül a jelzőtáblák utasításait! A gyalogosokra és kerékpárosokra kiemelten figyeljenek, hisz ők a közlekedők legvédtelenebb csoportjai!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában