VIDEÓVAL

2019.03.27. 19:35

A TEK-esek fogták el a november óta bujkáló jászkiséri bűnözőt

Rablás, lopás, jármű önkényes elvétele, sikkasztás és most már fogolyszökés miatt is eljárást folytat a rendőrség az ellen a jászkiséri férfi ellen, akit a TEK munkatársai fogtak el hétfőn Budakeszin – értesítette hírportálunkat András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Czakó Nóra

Forrás: Képkocka a Terrorelhárítási Központ videójából.

Az illetékes járásbíróság még tavaly áprilisban rendelte el a gyanúsított bűnügyi felügyeletét, amelynek szabályait a férfi november 13-án megszegte.

Eltávolította a lábáról az elektronikus nyomkövető eszközt és megszökött kijelölt tartózkodási helyéről.

A ceglédi rendőrök megállapították az elfogatóparancs hatálya alatt álló férfi tartózkodási helyét, majd felkérték a Terrorelhárítási Központ munkatársait, akik hétfő reggel Budakeszin el is fogták őt.

A negyvennyolc éves férfit előállítását követően fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Ceglédi Rendőrkapitányságon. Azt követően pedig őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában