jászkunság

2019.06.26. 12:30

Baleset és gázvezeték szakítás is történt

Több helyszínre is ki kellett vonulnia a megyei tűzoltóknak kedden, de jelentősebb beavatkozásokra nem volt szükség.

Szoljon.hu

Forrás: Tiszafüred HTP

Egy tizenöt méter magas nyárfa körülbelül három méteres ága lehasadt és gyalogos-, illetve gépjárműforgalmat veszélyeztetett kedd reggel Karcagon, a Temető utcában. Az ág villanyvezetékre lógott.

A karcagi hivatásos tűzoltók magasból mentő szer segítségével, motoros láncfűrésszel avatkoztak be, miután az áramszolgáltató szakemberei a szakaszolást elvégezték.

Vasúti sínekre borult egy személygépkocsi kedd délelőtt a 3227-es úton, Jászkisér külterületén. Az autó letért az útról, majd az árkon keresztül a vasúti töltésen, az oldalára borulva állt meg, és így a vonatközlekedést akadályozta.

A jászkiséri önkormányzati tűzoltók kézi erővel kerekeire állították a járművet, letolták a sínekről majd áramtalanították. A vasúti töltés a baleset során nem károsodott. A helyszínre mentők is érkeztek.

Munkagép szakított át egy száz milliméter átmérőjű gázvezetéket kedd délután Tiszaigaron, a Petőfi úton. A gázömlés miatt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók száz méteres körzetben kimenekítették a lakosságot, amely miatt három házból öt embernek kellett elhagynia otthonát.

Fotó: Tiszafüred HTP

A tűzoltók az érintett ingatlanokat áramtalanították. A gázvezeték kiszakaszolását követően mindenki visszatérhetett a házába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában