GALÉRIÁVAL

2019.08.08. 09:26

Halálos baleset történt a 4-esen, Törökszentmiklósnál

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 119. kilométerszelvényében, a Törökszentmiklóst elkerülő szakaszon csütörtökön délelőtt.

Szoljon.hu

Cikkünk frissül!

Vojter-Szabó Zita, a megyei rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint összeütközött egy kukoricát szállító, pótkocsis teherautó és két személyautó a 4-esen, Törökszentmiklós térségében.

A helyszínre a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik kiemelték a járművek utasait és átadták őket a mentőknek. A műszaki mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Friss:

A rendőrség információi szerint az első személyautó – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol félfrontálisan összeütközött egy kukoricát szállító teherautóval. A tehergépjármű vezetője az ütközést követően jobbra, majd balra kormányozott, ezután karambolozott a szemből szabályosan érkező második személyautóval, mely az ütközés után az árokba csapódott.

A balesetben a második személyautó vétlen sofőrje életét vesztette, utasát, az első személyautó és a teherautó vezetőjét is kórházba szállították.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Törökszentmiklós belterületén át terelik.

Friss:

15:15 – A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az útlezárás megszűnt, a főút forgalma ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában