FRISSÍTVE/GALÉRIÁVAL

2019.08.06. 07:02

Személyautó ütközött több kamionnal a 4-esen, Abonynál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút Abonyt elkerülő szakaszán, Szolnokhoz közel, kedden hajnalban.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két teherautónak is nekiütközött egy azokkal szemben haladó személyautó. Mintegy hatvan-nyolcvan méter hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt ki az úttestre. A műszaki mentéshez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a személygépkocsit. A mentők is kiérkeztek a balesethez.

A balesetben a személyautó utasai sérültek meg könnyebben. A helyszínen teljes útlezárásra kell számítani, a forgalmat a 40-es főúton, Abony belterületén terelik át – közölte az eset részleteit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

FRISS – 08:30

Az Útinform tájékoztatása szerint félpályán megindult a forgalom és a terelés is megszűnt a 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán.

A balesetben öten sérültek meg.

Részletek: Szolnok felől haladt egy személyautó, amikor vezetője vélhetően elaludt és két kamionnak is nekiütközött, többször megpördült, majd az út közepén állt meg. Elsődleges információk alapján a személyautó utasait és vezetőjét kórházba szállították, a két kamionsofőrnek nem esett baja. A kamionok üzemanyagtartálya megsérült és mintegy 600 liter gázolaj folyt szét az úton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában