Kék hírek

2019.11.30. 17:00

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy miklósi férfi

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki több hónapja rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot Törökszentmiklóson.

police.hu

Forrás: police.hu

Több hónapnyi, alapos nyomozás eredményeként a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy törökszentmiklósi lakos ellen.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a 39 éves férfi 2018 szeptembere óta Törökszentmiklós területén rendszeresen értékesített – fiatalkorúaknak is – pszichoaktív anyagot.

A jogsértő tartózkodási helyein végzett összehangolt kutatásokon a rendőrök több mint fél kilogramm új pszichoaktív anyagot, több száz tablettát, kábítószer terjesztéséhez használatos eszközöket, és közel kettőszázezer forint készpénzt foglaltak le. Zs. Lászlót a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – tájékoztatta hírportálunkat Mári Ilona a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában