Kék hírek

2019.12.13. 19:00

Bőrkabátot és szeszes italt lopott egy jászberényi férfi

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Csütörtökön a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászberényi lakos ellen. A 36 éves férfi 2019. december 12-én 11 óra körül egy jászberényi áruházban a nadrágzsebébe rejtett egy üveg szeszes italt, majd letörte az áruvédelmi eszközt egy bőrkabátról, amit magára vett és fizetés nélkül elhagyta az áruházat.

A rendőrök a biztonsági szolgálat munkatársától kapott személyleírás alapján rövid időn belül azonosították, majd elfogták a jogsértőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában