Tűz/Frissítve

2020.01.08. 07:04

Fatároló égett Zagyvarékason

A szolnoki hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

Katasztrófavédelem

Forrás: pixabay

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű fatároló szerda reggel Zagyvarékason, a Csárda úton – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A helyszínre riasztott szolnoki hivatásos tűzoltók három vízsugárral előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

FRISS 13:30:

Kacsákat mentettek a tűzoltók a kigyulladt zagyvarékasi épületből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletének friss információja szerint, az épületben a lakók tűzifát tároltak és félő volt, hogy a lángok átterjednek a száztíz négyzetméter alapterületű főépületre is, az esethez kivonuló szolnoki hivatásos tűzoltók légzőkészülékben behatoltak az épületbe. A tűzoltóknak a tárolóhoz épített egyéb helyiségekből összesen négy biciklit, két motorkerékpárt, egy gázpalackot, valamint négy kacsát sikerült épségben kimenteniük. A főépület tetőszerkezete, illetve nyílászárói minimálisan károsodtak, így az ingatlan nyolc lakója otthonában maradhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában