vádemelés

2020.04.22. 07:00

Lányaival árulta az apa a kábítószert Kunmadarason

Bűnszövetségben, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Karcagi Járási Ügyészség öt kunmadarasi vádlottal szemben – tájékoztatta hírportálunkat a megyei főügyészség.

Mészáros Géza

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ötvenhárom és egy harmincöt éves kunmadarasi férfi, valamint az idősebb vádlott három lánya 2016-tól egészen tavaly februári elfogásukig, anyagi ellenszolgáltatás fejében, rendszeres haszonszerzés érdekében, egymás tevékenységéről tudva, új pszichoaktív anyagot árultak kunmadarasi és más településről érkező személyeknek.

Az ügyészség a két fér­fivádlottra, valamint az egyik nőre végrehajtandó szabadságvesztés, a két fiatalabb nőre felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta. Ezen túlmenően valamennyi vádlottal szemben vagyonelkobzásra tettek indítványt – informálta hírportálunkat a megyei főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában