katasztrófavédelem

2020.04.17. 11:30

Mérséklődött a szabadtéri tüzek száma megyénkben

Kisebb szabadtéri tüzek és egy közlekedési baleset volt, ami a tűzoltók eseménynaplójába került csütörtökön.

Forrás: pixabay

Lesodródott az útról és egy bozótos területre csapódott egy személygépkocsi csütörtök hajnalban a 32-es számú főúton, Alattyán külterületén. Az esethez a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az autót. A mentők a kocsi sofőrjét kórházba szállították — tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügylete.

Mintegy ezer négyzetméternyi területen kapott lángra az aljnövényzet csütörtök délelőtt a szolnoki Delta utcában. A tűz terjedését az erős szél segítette. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száraz fű égett csütörtök délután Mezőtúr külterületén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Alig egy órával később szintén riasztást kapott az egység a mezőtúri Kinizsi Pál utcába, ahol korábban növényi hulladék égett, amely újfent füstölni kezdett. A tűzoltók itt is egy vízsugarat vetettek be.

Száraz fű égett ötven négyzetméternyi területen csütörtök este Poroszlón, a Kétútközi úton. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában