Kék hírek

2020.06.23. 14:00

Éjszaka vitte a lopott fűnyírót kerékpárján egy fegyverneki férfi

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a fegyverneki férfit, aki korábban segédmunkásként dolgozott annál a háznál, ahonnan lopott.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy fegyverneki lakos 2020. 06. 20-án 19 óra és 2020. 06. 21-én 2 óra 10 perc között bement egy törökszentmiklósi családi ház udvarára, hol korábban segédmunkásként dolgozott, és az ólból elvitt egy benzines fűnyírót – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Fotó: police.hu

A 36 éves férfi a megszerzett zsákmányt a biciklijével akarta elszállítani, azonban útközben összetalálkozott a rendőrökkel, akiket észlelve eldobta a fűnyírót és elhajtott a kerékpárral. A járőrök megtalálták és beszállították a Fegyverneki Rendőrőrsre a hátrahagyott tárgyat, aminek eltűnéséről hamarosan bejelentés érkezett a rendőrségre.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a jogsértőt, akit elfogtak és előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a férfit, és visszaadták a sértettnek ellopott tulajdonát. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában