frissítve

2020.07.13. 12:20

Szemtanúkat kerestek a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytatott segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy egy világosszürke színű, Mitsubishi Sedan személygépkocsival közlekedett a 4625. számú úton, Tiszajenő irányából Tiszavárkony felé 2020. július 12-én 11 óra 35 perc körül. A sofőr haladásakor az úttest jobb szélén közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, ami során a bal oldali forgalmi sávba áttérve leszorította a vele szemben közlekedő Volkswagen Transporter típusú, honvédségi személygépkocsit, továbbá a gépjármű mögött haladó Opel Vectra típusú személygépkocsit. Az Opel Vectra sofőrje annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett és az útárokba lehaladva állt meg – írta közleményében a Szolnoki Rendőrkapitányság.

Fotó: Police.hu

Az ismeretlen személyazonosságú jogsértő az előzési manőver befejezését követően – mely során nyilvánvalóan észlelte, hogy a szemből érkezők fékezésre és irányváltoztatásra kényszerülnek –, a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül, Tiszavárkony irányába elhagyta és ismeretlen helyre távozott.

A baleset következtében az Opel gépjárműben utazó hároméves kisgyermek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

FRISS – Július 14.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a rendőrségi felhívásnak köszönhetően a 42 éves nő önként jelentkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol kedden gyanúsítottként kihallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában