kék hírek

2020.07.22. 16:30

Tolatás közben ütöttek el egy kerékpárost Törökszentmiklóson

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A megye rendőrei kedden kettő fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá kilenc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Szolnok belterületén 2020. július 21-én 12 óra 30 perc körül, amikor haladása során nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsi sofőrjének és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklós belterületén 2020. július 21-én 11 óra 15 perc körül, amikor egy parkolóban nem megfelelő körültekintéssel hajtott végre hátramenetet és nekiütközött a mögötte elhaladó kerékpárosnak. A kerékpáros a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában