Ha tud, segítsen!

2020.10.21. 19:51

Szemtanúkat keresnek a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival 2020. október 21-én 10 óra 45 perc körül Szolnok belterületén a Hősök terétől a Baross utca irányába. A Boldog Sándor István körútra történő bekanyarodása során a gépjármű vezetője – a részére kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére – nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpárosnak, nekiütközött, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Az ütközés során a biciklis megsérült.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában