Kék hírek

2020.12.30. 12:45

Súlyosan megsérült egy elütött kerékpáros Tiszaföldváron

Szabályosan közlekedő gyalogos és kerékpáros is megsérült az utakon.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden két személyi sérüléssel járó közúti baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei kedden négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklós belterületén 2020. december 29-én 18 óra 40 perc körül. Haladása során az egyik útkereszteződésnél lévő gyalogos-átkelőhelynél nem biztosított elsőbbséget az átkelőnek és elütötte. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi úgy közlekedett Tiszaföldvár belterületén 2020. december 29-én 15 óra körül gépkocsival, hogy egy útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó kerékpárosnak, akit elütött. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök folyamatos jelenlétükkel mindent megtesznek az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért. Azonban a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben. Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában