kék hírek

2020.12.09. 10:26

Szerszámokat és festményt is lopott egy férfi Kunmadarason

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított két kunmadarasi házból szerszámokat és egy festményt is magával vitt.

Police.hu

Forrás: police.hu

Két ingatlanba is bement egy helyi férfi Kunmadarason 2020. szeptember 22-én 12 óra és december 5-én 20 óra között. Az egyik lakóházból elektromos és kéziszerszámokat, és háztartási gépeket, míg a másikból épületből szerszámgépeket, akkumulátoros dekopír fűrészt, és egy festményt vitt magával – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, majd elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt a kihallgatásakor a tettére nem tudott magyarázatot adni, a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Fotó: police.hu

A rendőrök a jogsértő lakcímén kutatást hajtottak végre, ahol az eltulajdonított értékeket megtalálták. Az egyenruhások a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában