Gyorshajtás

2021.01.16. 08:38

156 kilométer/órával száguldott egy férfi Törökszentmiklósnál

Törökszentmiklóson és Kenderesen is egy-egy gyorshajtót mértek be a rendőrök.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző rendőrei Törökszentmiklós külterületén, a 4-es számú főúton a surjányi leágazásnál ellenőriztek csütörtökön 14 óra körül egy személyautóval közlekedő férfit, aki a megengedett 60 km/óra helyett 156 km/óra sebességgel száguldott – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. A rendőrök a gyorshajtó sofőrrel szemben 200 000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki és 8 előéleti pontot állapítottak meg részére.

Fotó: police.hu

Ugyanezen a napon 17 óra 26 perckor Kenderes belterületén, a Petőfi úton rögzített a rendőrök sebességellenőrző készüléke egy másik gyorshajtó sofőrt, aki a megengedett 50 km/óra helyett 113 km/óra sebességgel közlekedett. A rendőrök a járművezetőt megállították és vele szemben 130 000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki, továbbá 6 közlekedési előéleti pontot állapítottak meg számára.

Fotó: police.hu

A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése, és a közlekedésbiztonság javítása érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.

A sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért kérik, hogy a járművezetők minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat! Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában