kék hírek

2021.01.12. 16:10

Cipőjét hátrahagyva menekült a jászsági tolvaj

A Jászladányi Rendőrőrsre bejelentések érkeztek január 11-én a reggeli órákban, mert éjszaka több dolgot is megrongáltak.

Szoljon.hu

A cipőjét is elhagyta siettében

Forrás: Police.hu

Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, Jászladány egyik lakóházának udvarára valaki bement január 10-én 23 óra és január 11-én 10 óra között, és a gazdasági épületből ellopott több zsák forgácsot és gyermekjátékokat. Egy jászladányi lakóház utcafronti ablakait betörték január 11-én 4 óra és 5 óra között.

Egy visszapillantótükröt is megrongált az elkövető
Fotó: Police.hu

A bűncselekmény helyszínétől alig 300 méterre egy utcán parkoló személygépkocsi visszapillantó tükrét megrongálták és a szellőzőrácsát eltávolították. Ugyanezen utcában és időpontban egy lakóház előtt parkoló jármű csomagterének ajtaját valaki próbálta kinyitni, sikertelenül.

Az előző helyszíntől néhány száz méterre egy jászladányi ingatlan udvarára mászott be valaki, és onnan ellopott egy lapátot és megrongált egy segédmotoros kerékpárt. Az elkövetőt megzavarhatták, mert a cipőjét a helyszínen hagyta.

A cipőjét is elhagyta siettében
Fotó: Police.hu

A rendőrök már a bejelentéseket követően úgy gondolták, hogy a bűncselekmények elkövetője ugyanaz a személy lehet. A gyors nyomozásnak köszönhetően a jászladányi rendőrök azonosították, elfogták és a helyi rendőrőrsre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves férfit és annak 15 éves fiát.

A felnőttkorú férfit garázdaság és több rendbeli lopás bűncselekmény, továbbá – mivel a gyermekét bűncselekmény elkövetésére bírta rá – kiskorú veszélyeztetés bűntett miatt, míg a fiatalkorút több rendbeli lopás és garázdaság elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában