kék hírek

2021.02.08. 08:11

Tetejére borulva állt meg egy autó Törökszentmiklós közelében

Lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg egy autó a 4. számú főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán vasárnap este.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy halálos kimenetelű és egy személyi sérüléssel járó baleset jutott a rendőrség tudomására, illetve a megye rendőrei két ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy személygépkocsi vezetője Szolnok irányából Debrecen felé közlekedett a 4. számú főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán, vasárnap 20 óra 15 perc körül – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, az úttestről lehaladt és a tetejére borulva állt meg.

A 64 éves gépjárművezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak, valamint az időjárási körülményeknek megfelelően válasszák meg haladási sebességüket, hiszen kellő odafigyeléssel a balesetek elkerülhetőek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában