Videóval

2021.05.31. 16:00

Új típusú kábítószerrel kereskedtek Mezőtúron

A megalapozott gyanú szerint, a helyi lakosok új pszichoaktív anyagot értékesítettek rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Mezőtúri Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyag kínálásának, átadásának, visszaélésének elkövetése miatt folytat eljárást – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint, három mezőtúri lakos 2020. február óta napi rendszerességgel, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített új pszichoaktív anyagot helyieknek.

A rendőrök adatgyűjtés során azonosították, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységének közreműködésével elfogták és előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozók kutatás során kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le, melyek igazságügyi vegyész szakértői vizsgálata jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában