kék hírek

2021.06.16. 09:26

Kanyarodás közben ütöttek el egy motorost Tiszaföldváron

A baleset következtében a motorkerékpár vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden két személyi sérüléssel járó baleset jutott a rendőrség tudomására és hét ittas sofőrrel szemben intézkedtek és három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy helyi lakos közlekedett motorkerékpárral kedden 19 óra 55 perc körül Tiszaföldvár belterületén, amikor haladása során egy ház előtt balra kívánt kanyarodni, de nem győződött meg arról, hogy egy mögötte érkező személygépkocsi az előzését már megkezdte, így a manőver végrehajtása során a gépjármű jobb oldalának ütközött és elesett.

Fotó: police.hu

A baleset következtében a motorkerékpár vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri a gépjárművek vezetőit, hogy minden körülmények között körültekintően vezessenek, az előzés és kanyarodás szabályait mindenkor tartsák be.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában