kék hírek

2021.08.29. 14:51

Fűnyírót és bringákat is lopott az árokszállási férfi, majd eladta a zsákmányt

A biciklit át is festette, de hiába, a jászsági nyomozók megtalálták a lopott tárgyak egy részét.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy salgótarjáni lakos tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki augusztus 19. és augusztus 25. között jászárokszállási ingatlanába bement és onnan benzines fűnyírót, elektromos konyhai berendezéseket – többek között indukciós főzőlapot, kávéfőzőt –, továbbá törülközőket és kerékpárokat lopott el.

Kávéfőzőt is lopott a férfi
Fotó: police.hu

A jászsági nyomozók helyszíni szemlét tartottak, mely során nyomokat rögzítettek, adatot gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az aprólékos nyomozási munka eredménnyel járt, a rendőrök augusztus 28-án a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Az egyenruhások a gyanúsított lakcímén kutatást tartottak, és megtalálták azt az ellopott kerékpárt, ami eredetileg kék színű volt, de a gyanúsított zöld festékspray-vel átfestette. A terhelt először mindent tagadott, aztán belátta, kár kibújni a felelősségre vonás alól. A 33 éves férfi beismerő vallomást tett, ami alapján a rendőrök több helyről foglalták le azokat a lopott értékeket, amiket a bűncselekményt követően értékesített.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában