kék hírek

2021.10.03. 09:51

Egy nap többször is megpróbáltak lopni ugyanabból a karcagi áruházból

Mindkét esetben a biztonsági szolgálatnak köszönhető, hogy végül nem tűnt el semmi.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást a Karcagi Rendőrkapitányság egy helyi áruház biztonsági szolgálatának bejelentése alapján. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rendelkezésre álló adatok szerint egy karcagi nő október 2-án a déli órákban egy ránctalanító arckrémről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a kozmetikumot a táskájába rejtette, és megkísérelt fizetés nélkül távozni az üzletből. A jogsértőt a biztonsági szolgálat feltartóztatta, majd értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Az áruház még aznap újra értesítette a karcagi rendőröket, mert egy fiatal férfi október 2-án a kora esti órákban macskakonzerveket és egy fúrókalapácsot rejtett a hátizsákjába, és úgy próbált meg távozni az üzletből. A biztonsági őr feltartóztatta a jogsértőt, a rendőrök pedig tulajdon elleni szabálysértés miatt meghallgatták a férfit, akit szabálysértési őrizetbe vettek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá öt személyt fogtak el az ellenük érvényben körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában