frissítve / galériával

2021.11.24. 06:50

Egy kamion és egy kisteherautó karambolozott Szolnokon

A 4-es főúton végeztek műszaki mentést a tűzoltók.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

FRISS – 9:50

A rendelkezésre álló adatok szerint, haladása során egy jármű áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő teherautóval, ami ettől keresztbe fordulva állt meg az úton. A vétlen jármű mögött közlekedő autó nem tudta kikerülni az előtte keresztbe álló autót és nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességében járható – jelezte a rendőrség.

FRISS – 8:28

FRISS – 6:58

Három jármű ütközött. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság.

Közúti közlekedési baleset történt november 24-én 6 óra után a 4-es számú főúton Szolnoknál, a 442-es út kereszteződésénél. A rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött eddig tisztázatlan körülmények között. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalom váltakozva, félpályás korlátozás mellett halad tovább a Budapest irányába tartó sávon.

Fotó: Police.hu

Korábban írtuk:

Összeütközött egy nyerges vontató és egy kisteherautó Szolnokon, a 4-es főúton, a Vénusz utca közelében, a Tisza holtága fölött átvezető hídnál szerdán reggel – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez, amelyben két másik jármű is megrongálódott. Az egység áramtalanítja az autókat. Az érintett útszakaszon törmelékek szóródtak szét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában