ABONY

2021.11.23. 11:22

Szatírt fogtak: sikításra lett figyelmes a szabadnapos rendőr

Egy nőt megtámadtak az abonyi vasútállomáson.

Czakó Nóra

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrnek

Forrás: Police.hu

Fotó: Sagyibó Melinda

Hiába telt le hivatalosan a szolgálata, hazafelé tartva egy sikítva segítséget kérő nő zaklatója után azért még futásnak eredt a Budapesti Rendőr-főkapitányság körzeti megbízottja – számolt be az esetről a police.hu.

Mint írják, a zászlós még szombaton este az abonyi vasútállomáson szállt le, amikor egy nő sikítása, majd „Segítség!” felkiáltása törte meg a csendet. A váróteremből induló hangra reagálva nekilódult, ám már csak a riadt nőt találta ott, aki elhadarta, hogy egy férfi megtámadta, fogdosta, közben önkielégítést végzett.

A rendőr a kapott menekülési útvonalon futásnak eredt, alig fél kilométerrel távolabb utolérte a személyleírásnak megfelelő férfit. Korábbi, az Abonyi Rendőrőrsön eltöltött szolgálati emlékeiből felismerte a menekülőt, akihez nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, aki szintén ráismert a férfire.

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrnek
Fotó: Police.hu

A zászlós erősítést kért, így abonyi kollégái állították elő a harmincöt éves helyi lakost. Kiderült, nem először zaklatott nőt. Néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett. A két megtámadott nő orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedett.

A harmincöt éves, családos férfi kihallgatásán mindent beismert, állítása szerint az utóbbi időben sok benne a feszültség, ezt próbálta levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a cucc „bezavarja”, és ilyeneket csinál. Az őrizetbe vett férfi ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a bíróság elé állítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában