Elismerés

2021.12.14. 21:00

Mutatjuk, kit választottak idén az év iskolarendőrének megyénkben

A törzszászlós a Besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola és AMI lelkiismeretes iskolarendőre.

Szoljon.hu

Tímári Csaba a Besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskolában vigyáz a rendre

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-Főkapitányság 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az iskola rendőre programot, amely elősegíti a gyermekek biztonságos, balesetmentes közlekedését, a védelmükre irányuló rendőrségi bűn- és balesetmegelőzési tevékenységet. A 2020/2021-es tanévben Jász-Nagykun-Szolnok megyében 72 településen, összesen 100 iskolarendőr 116 iskolában végzi tevékenységét – olvasható a police.hu-n.

A december 13-án az Országos Rendőr-Főkapitányságon megrendezett VII. Országos Iskolaendőr Szakmai Nap keretében dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át az év iskola rendőre elismeréseket azoknak, akik aktívan részt vettek a programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ezen elismerést Tímári Csaba címzetes rendőr törzszászlós, a Szolnoki Rendőrkapitányság, Tiszasüly Rendőrőrs, Besenyszög város körzeti megbízottja vehette át. A törzszászlós a Besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola és AMI lelkiismeretes iskolarendőre. Nagy odafigyeléssel gondozza a programot, és kreatív ötleteivel teszi azt minél színesebbé a diákok számára.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában