Elismerés

2019.12.11. 11:30

Kisújszállási rendőr lett az év iskolarendőre

A kisújszállási körzeti megbízott lett az év iskola rendőre Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

police.hu

Az Országos Rendőr-Főkapitányság 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az iskola rendőre programot, amely elősegíti a gyermekek védelmére irányuló rendőrségi bűn- és balesetmegelőzési tevékenységet.

A 2019/2020-as tanévben Jász-Nagykun-Szolnok megyében 78 településéből 71 településen, összesen 100 iskolarendőr 114 iskolában végzi tevékenységét.

A 2019. december 9-én az Országos Rendőr-Főkapitányságon megrendezett VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át az év iskola rendőre elismeréseket azoknak, akik aktívan részt vettek a programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ezen elismerést Kis-Vén Zoltán rendőr törzszászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság, Kisújszállási Rendőrőrs körzeti megbízottja vehette át, aki az iskola rendőre program kezdte óta nagy hangsúlyt fektet annak sikeres végrehajtására, mint a kisújszállási Kádas György Speciális Általános Iskola iskolarendőre.

Ezen oktatási intézménybe halmozottan hátrányos helyzetű, illetve speciális nevelési igényű gyermekek járnak, akikkel a foglalkozás az átlagosnál nagyobb gondosságot igényel. A törzszászlós tevékenységét maximális odafigyeléssel, önállóan és rendkívül hatékonyan végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában