Frissítve

2021.12.02. 17:37

Többen megsérültek a Kunhegyes és Tiszagyenda között történt balesetben

A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben három ember megsérült.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Friss – 9:20:

A megyei rendőrség tájékoztatásából megtudtuk, egy 77 éves férfi közlekedett személyautóval Kunhegyes és Tiszagyenda között december 2-án 16 óra 40 perc körül. A tiszagyendai férfi haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóval. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az okozó sofőr súlyos, míg utasa és a részes autó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

FRISS – 20:06:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetnél befejeződött a műszaki mentés, az érintett útszakaszon félpályássá módosult a útlezárás.

Korábban írtuk:

Két személyautó félfrontálisan összeütközött csütörtökön délután a 4222-es számú úton, Kunhegyes és Tiszagyenda között – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben három ember megsérült.

Jelenleg az érintett útszakaszon a műszaki mentés teljes útlezárás mellett történik, majd a helyszínelés idejére félpályás korlátozással megindul a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában