Galériával frissítve

2022.04.06. 20:41

Vonattal ütközött egy kamion Tiszaföldvár és Kunszentmárton között

A 442-es főútnál lévő vasúti átjárót teljes szélességében lezárták.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Vonattal ütközött össze egy kamion Tiszaföldvár és Kunszentmárton között, a 442-es főúton lévő vasúti átjárónál – közölte a megyei katasztrófavédelem. A balesethez műszaki mentés céljából a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak ki. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

FRISS – 21:05:

 

Egy járműszerelvény közlekedett Kunszentmárton külterületén Tiszaföldvár irányába április 6-án 19 óra 50 perc körül, amikor a jármű vasút-közút kereszteződéséhez érkezett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr figyelmen kívül hagyta a vasúti fényjelző készülék piros jelzését, ráhaladt a sínekre és a tehergépkocsi jobb elejével érintőlegesen ütközött egy arra közlekedő motorvonattal. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a járműben és a motorvonatban anyagi kár keletkezett. 

A helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás van érvényben, a közúti forgalom rendőri forgalomirányítás mellett halad, azonban a vonatközlekedés az érintett pályaszakaszon akadályozott – közölte a megyei Rendőrkapitányság.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában