Frissítve

2022.07.16. 13:58

Halálos kimenetelű baleset történt Martfűnél

A balesethez mentőhelikopter is érkezett.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Frissítés 19:05 

A motoros áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy személyautóval, a férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.
Egy 57 éves hódmezővásárhelyi lakos motorkerékpárral közlekedett Martfű felől Rákócziújfalu irányába, amikor haladása során egy útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő 39 éves rákóczifalvai lakos által vezetett személyautóval.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, amely a súlyos sérüléseket elszenvedő motorost a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállította, ahol később a férfi életét vesztette. Az autóban utazó két személy – az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint - könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség kéri a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályainak megfelelően, a sebességhatárokat betartva, óvatosan és körültekintően vezessenek!

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt július 16-án, 12 óra körüli időben a 442-es számú főúton, Martfű külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy személyautó és egy motorkerékpáros ütközött össze frontálisan, mely következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelése folyamatban van, a forgalom irányítását rendőrök végzik.

A rendőrség kéri, hogy aki teheti később induljon útnak, a terelés során legyenek egymással türelmesek és figyelmesek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában