Galériával frissítve

2022.07.01. 11:54

Teljes útlezárás: két teherautó karambolozott a 44-esen, Tiszakürtnél

A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés 17:20 

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességében járható – közölte a police.hu.

Frissítés - 12:33

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyergesvontató közlekedett Kecskemét irányából Kunszentmárton felé. Haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset során mindkét járművezető az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett végzik a baleset helyszínelését. A forgalmat Tiszakürt felé terelik.

Korábban írtuk:

Összeütközött két teherautó a 44-es főút 38-as kilométerénél, Tiszakürt térségében pénteken délelőtt – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában