Fotóval frissítve

2022.08.26. 12:24

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M4-esen, Besenyszögnél

Egy autó a zagyvarékasi és besenyszögi lehajtó között szalagkorlátnak ütközött, egy személy megsérült.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

FRISS – 2022.08.27., 9:00:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása egy budapesti lakos közlekedett személygépkocsival az M4-es autóúton, a zagyvarékasi és a besenyszögi lehajtó között Debrecen irányába, a belső forgalmi sávban. Haladása során a sofőr nem követte az út vonalvezetését, az autóval megközelítette a szalagkorlátot, amitől megijedt és jobbra rántotta a kormányt. A jármű az úttesten megcsúszott, keresztbe fordult és a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében az autóban utazó gyermek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

FRISS – 14:03:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.  

Fotó: police.hu
 

Korábban írtuk:

Közúti baleset történt az M4-es autóút 101. kilométerszelvényében, a zagyvarékasi és a besenyszögi lehajtó között augusztus 26-án 11 óra körül – olvasható a police.hu-n. A rendelkezésre álló adatok szerint egy autó – eddig tisztázatlan körülmények között – szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében egy személy megsérült. A rendőrök félpályás útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában