Tűz / Frissítve

2022.10.11. 08:10

Bálák égtek Kunhegyesnél

A tűzoltók munkáját erőgép is segíti.

Szoljon.hu

Forrás: Karcag HTP

Frissítés - 2022. 10. 12.

Öngyulladás miatt izzott be egy körülbelül nyolcszáz kukoricabálából álló kazal közepe kedden hajnalban egy Kunhegyes mellett található tehenészetben. A karcagi hivatásos és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók vízsugarakkal védték a kazal ép részeit és oltották a tüzet. Eközben több erőgép bontotta meg a kazlat, hogy az izzó részeket átforgassa, és a sértetlen bálákat megvédje a lángoktól – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu.

Frissítés - 15:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az izzást a kora délutáni órákban a tűzoltók megszüntették.

Korábban írtuk:

Egy nyolcszáz bálából álló kazal közepén izzott be néhány bála Kunhegyes külterületén kedden kora reggel – jelezte a katasztrófavédelem. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók mellett a karcagi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, három vízsugárral dolgoznak, információk szerint lánggal égést nem tapasztalnak. Az egységek munkáját egy erőgép is segíti, amellyel megbontották a bálát, és hamarosan másik erőgép is kiér a területre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában