Jászkunság

2022.12.21. 17:17

A kialakuló forgalmi torlódások gyorsabb megszüntetését tűzték ki célul

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közúti Közlekedési Szolgáltatók Szövetségével.

Szoljon.hu

Dr. Rádi Norbert (jobbra) és Bencsik Ferenc fognak kezet

Forrás: police.hu

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Bencsik Ferenc, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közúti Közlekedési Szolgáltatók Szövetség elnöke együttműködési megállapodást írt alá december 21-én a megyei rendőr-főkapitányságon – olvasható a police.hu-n.

A felek között már 2009-ben létrejött a rendőri intézkedést igénylő közúti események vonatkozásában az együttműködés, amely most kiegészült a büntető- és körözési eljárások során lefoglalt gépjárművek szakszerű járműmentés és– elszállításával is.

A megállapodás legfőbb célja, hogy a megye közútjain bekövetkezett közlekedési események miatt kialakuló torlódások minél gyorsabban megszűnjenek, ezáltal biztosított legyen az állampolgárok biztonságos közlekedése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában