Nem volt jegye

2023.01.05. 12:11

Balhézott egy férfi az InterCityn, a rendőrök Szolnoknál leszállították a vonatról

A férfi ellen garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök.

M. G.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított egy férfi a Budapest Keleti Pályaudvarról Brassóba tartó InterCity vonaton – közölte érdeklődésünkre a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Szerkesztőségünk olvasói jelzés, illetve azon internetes közösségi oldalakon megjelent találgatások miatt kereste meg a hatóságot, amely szerint a szolnoki vasútállomás főbejáratának környékét szerdán este rendőrségi járművek csapata lepte meg. A hozzászólók feltevései szerint az egyenruhások egy fegyveres román férfit szedtek le az egyik vonatról.

Érdeklődésünkre Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közleményben számolt be arról, hogy a rendőrök január 4-én az esti órákban garázdaság szabálysértés elkövetése miatt intézkedtek egy vonatjegy nélkül utazó férfivel szemben, aki kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított egy Budapest Keleti Pályaudvarról Brassóba tartó intercity vonaton. tájékoztatásuk szerint a férfinél a Szolnoki Rendőrkapitányság intézkedő rendőrei nem találtak fegyvert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában