Galériával frissítve

2023.01.12. 08:02

Súlyos baleset történt Szolnokon, mentőhelikopter érkezett a helyszínre

Kisteherautó és kamion ütközött az Újszászi utcában.

Szoljon.hu

Forrás: Szolnok HTP

Frissítés 9:40:

Egy faárut szállító nyerges vontató, illetve egy dohánytermékekkel megpakolt furgon ütközött össze csütörtök reggel Szolnokon, a Nagysándor József úton. Az utóbbi jármű sofőrje a roncsba szorult, őt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A tűzoltók ezután áramtalanították a furgont, illetve szétválasztották a roncsokat – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, csütörtökön 7 óra 13 perc körül a szolnoki Axiál Kft. előtti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között egy parkoló kamionba csapódott egy kisteherautó. A műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.  A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy súlyos sérülést szenvedett, akiért – információink szerint – mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában