Ünnepség

2023.02.28. 13:18

Főhadnaggyá neveztek ki két tűzoltót is a Jászkunságban

Bojti Sándor és Németh Ádám is magasabb rendfokozatba lépett.

Szoljon.hu

Németh Ádámot (balra) és Bojti Sándort is tűzoltó főhadnaggyá nevezték ki

Forrás: BM OKF

Fotó: Szőke Péter

Harminckilencen tettek első tiszti fogadalmat február 28-án, kedden a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A frissen kinevezett tisztek mellett elismerték dr. Muhoray Árpád nyugállományú polgári védelmi vezérőrnagy munkáját, és további öt évvel meghosszabbították a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának az igazgatói beosztásba történő kinevezését.

A Jászkunságból dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy március 1-jei hatállyal tűzoltó főhadnaggyá nevezte ki Bojti Sándor tűzoltó törzsőrmestert, a Karcagi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági Osztályának referensét, valamint szintén tűzoltó főhadnaggyá Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmestert, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában