Lebuktak

2023.03.14. 11:40

Tettenérés: téglákat akart lopni egy nő és egy férfi Szolnokon egy felújítás alatt álló ingatlanból

A sértett épp akkor autózott el a felújítás alatt álló ingatlana előtt, amikor megkárosították. A szolnoki rendőrök a bűncselekmény helyszínén érték tetten a párost.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy szolnoki, bekerített ingatlan drótkerítését bontotta meg két személy március 13-án a délelőtti órákban, majd az udvarról 200 db bontott téglát hordtak ki, hogy azokat egy kézikocsival elvigyék – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Police.hu

A sértett éppen akkor gurult el személyautójával a felújítás alatt lévő ingatlana előtt, amikor a bűncselekmény történt, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások tetten érték a még javában munkálkodó jogsértőket, akiket a helyszínen elfogtak és előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A 34 éves férfit és a 39 éves nőt lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Elismerték a terhükre rótt cselekményt, azonban vallomást nem tettek.  A rendőrök a kézikocsit lefoglalták, a téglákat pedig visszaadták a tulajdonosnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában