Nyomozás

2023.03.03. 13:55

Úgy lopta el a vadkamerát, hogy közben folyamatosan a lencsébe nézett a jánoshidai tolvaj

A jászladányi rendőrök a helyi polgárőrök segítségével megtalálták a jászboldogházi önkormányzat ellopott vadkameráját, a feltételezett elkövetőt beazonosították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Még február végén foglalkoztunk hírportálunkon azzal az esettel, amikor egy 4 méter magasan kihelyezett kamerát loptak el Jászboldogházán. A vadkamerát a vasútállomásnál egy fára szerelték fel, hogy a segítségével beazonosíthassák az illegális szemetelőket. A rendőrség most új fejleményekről tájékoztatott. Mint írják, a helyi rendőrök a polgárőrök segítségével széleskörű adatgyűjtést végeztek. Ennek eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 50 éves jánoshidai férfi, akit március 2-án lakásán elfogtak, majd előállítottak a rendőrőrsre. 

A jogsértő önként átadta a vadkamerát a rendőröknek, majd gyanúsítotti kihallgatása során bevallotta tettét, és elmondta, hogy abban a tudatban volt, hogy álkamerát szerel le, de mikor tudatosult benne, hogy az eredeti és rögzítette arcát, inkább magához vette.

A vadkamera visszaadásakor Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester megköszönte a rendőrök és polgárőrök munkáját.

A Jászladányi Rendőrőrs lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester megköszönte a rendőrök és polgárőrök munkáját
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában