Újszász

2023.04.19. 12:27

Hívja a rendőrséget, ha felismeri a képen látható személyt! Egy felháborító eset szárad a lelkén

Azonosításban kér segítséget a Szolnoki Rendőrkapitányság. Április 2-án az újszászi vasútállomás előtti kerékpártárolóból eltűnt egy bicikli, az Újszászi Rendőrőrs ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

P. Pusztai Nóra

Aki a képen látható személyt felismeri, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányságon

Forrás: Police.hu

A szolnoki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, hogy azonosítsák azt a tettest, aki április 2-ára virradóra az újszászi vasútállomásnál a kerékpártárolóból ellopott egy 80.000 forint értékű, női vázas, szürke színű kerékpárt.

– Az Újszászi Rendőrőrs lopás megalapozott gyanúja miatt folytat ismeretlen tettes ellen nyomozást – tájékoztatott András Hunor Lehel, vármegyei sajtóreferens.

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában