Karcag

2023.05.02. 13:53

A férfi órákon át verte a rettegve ellenálló lányt, hogy végrehajthassa kegyetlen tervét

Órákig vert egy karcagi lakóházban egy tizenhét éves lányt a nála nyolc évvel idősebb férfi, hogy prostitúcióra kényszerítse. A fiatal hölgy életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az eset április 27-én éjjel történt, a rendőrség a gyanúsítottat kihallgatta, majd le is tartóztatták.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Veréssel kényszerítettek volna prostitúcióra egy tizenhét éves lányt Karcagon április 27-én éjjel. A rendőrség egy huszonhat éves férfit gyanúsít azzal, hogy órákon keresztül bántalmazott egy helybeli fiatal nőt.

–  A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi azt tervezte, hogy külföldre viszi a lányt, hogy ott prostituáltként dolgozzon neki és ebből fedezze megélhetését – tudtuk meg Sipos-Kácsor Andrea, vármegyei rendőrségi szóvivőtől.

A lány ellenállt, pedig a férfi órákon keresztül brutálisan ütlegelte őt.

– A bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett – tájékoztatott a rendőrség.

A bűncselekmény helyszínére kiérkező rendőr járőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak.

– A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – közölték.

A férfi a bántalmazott lány prostitúciós tevékenységéből fedezte volna külföldi megélhetését
Forrás: Police.hu

A férfi tagadott, ám a nyomozó hatóság őrizetbe vette, majd elrendelték a letartóztatását – közölte a sajtószóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában