Baleset

2023.05.04. 09:08

Elaludt a volán mögött egy férfi Kenderesen, két autó és egy kerítés bánta

Szerencsére senki nem sérült meg amiatt a fáradt sofőr miatt, aki elaludt vezetés közben Kenderesen, de két autó és egy kerítés megrongálódott.

Molnár-Révész Erika

Az elalvó sofőr autójával nekiütközött egy út mellett álló járműnek, ami emiatt egy kerítésnek csapódott

Forrás: Police.hu

Elaludt a volán mögött, letért az útról, majd nekicsapódott egy út mellett álló autónak egy külföldi férfi szerda reggel Kenderes belterületén. A meglökött autó aztán a mellette álló kerítésnek csapódott, a balesetben nem sérült meg senki – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A vétkes sofőr autójának eleje is megsérült
Forrás: Police.hu

– Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy akkor üljenek volán mögé, ha a vezetésre képes állapotban vannak! Amennyiben a sofőr út közben álmosnak, fáradtnak érzi magát, álljon meg, iktasson be pihenőt és az autóból kiszállva mozgassa át végtagjait. Menet közben pedig többször engedje le az ablakot és friss levegővel szellőztesse át az utasteret – tanácsolta a szóvivő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában