Kiürítettek egy bankfiókot

2023.05.18. 11:25

Vádat emeltek a bombával fenyegetőző újszászi nő ellen

Bomba van egy szolnoki bankban - mondta egy újszászi nő tavaly szeptemberben a rendőröknek telefonon. A nő ellen most emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség.

Kovács Berta

Forrás: Police.hu

A vádirat szerint a 42 éves újszászi nő tavaly ősszel Szolnokon, a Jubileum téren lévő nyilvános telefonfülkéből felhívta a 112-es segélyhívószámot, és azt mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének, hogy Szolnokon, egy általa pontosan megnevezett bankfiókban, egy fekete zsákban bombát helyeztek el.

A főkapitányság kilenc rendőre vonult ki a helyszínre, a megnevezett bankfiókot kiürítették, átvizsgálták, azonban a helyszínen robbanószert, robbanóeszközt nem találtak.

Az ügyészség a vádiratában a büntetlen előéletű nővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság – várhatóan tárgyalás mellőzésével – dönt majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában